Cadeautjesdag

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij cadeautjesdag. We hebben allemaal leuke, unieke, gepersonaliseerde cadeautjes voor elke gelegenheid. Er zullen regelmatig nieuwe cadeautjes bijkomen,  dus kom af en toe een keertje kijken. 

 

 

Leuk Dino naambordje voor op de deur of muur 25 cm, inclusief verwijderbare kneedlijm om hem op te hangen, zonder beschadigingen aan de deur of muur.

Leuk paardennaambordje met naam. Leuk voor aan de deur of de muur. Inclusief verwijderbare kneedlijm zonder beschadigingen aan deur of muur.

Afmeting 24cm x 19cm

Huisnummerbordje met ophanggaatjes. Wordt blank gelakt geleverd, zodat het buiten opgehangen kan worden. Andere kleuren zijn optioneel.

Naambordje voor baby. Leuk als kraamcadeau. Kan opgehangen worden aan deur of muur, maar kan ook neergezet geworden. Inclusief verwijderbare kneedlijm.

Relatiesleutelhanger van hout met naam en datum. Wordt gelakt afgeleverd.

Sleutelhanger 5cm met naam of logo. Wordt gelakt afgeleverd.

 

Sleutelhanger vlinder. Leuk voor bijvoorbeeld de allerliefste Mama of Papa of allerliefste Oma en Opa. Wordt gelakt afgeleverd. Andere tekst is ook mogelijk. 

Sleutelhanger wordt standaard met 1 Vlinder geleverd. 

Leuk fotolijstje van hout met eigen tekst. Tekst wordt gelaserd in het hout. Leuk als cadeautje voor bijvoorbeeld je geliefde of voor de allerliefste oma. Tekst kan helemaal naar wens worden aangepast. Afmeting fotolijstje 24 x 17cm

Longdrinkglas met eigen naam of tekst. Tekst is naar wens aan te passen. Glazen worden met de hand gegraveerd. Glazen worden gevuld met spekjes en verpakt verstuurt. Helemaal klaar om cadeau te geven.

Je kan eventueel ook kiezen voor een thee, bier of wijnglas.

 

Leuke ketting met persoonlijke boodschap. Tekst is geheel naar eigen wens aan te passen.