Halloween 2020

Helaas konden wij dit jaar geen Halloweenfeest organiseren vanwege Covid-19. Hopelijk mogen wij jullie volgend jaar wel weer verwelkomen op ons Halloweenfeest. 

Halloween 2019

Na het succes van 2018 hebben wij voor de 2de keer een Halloweenfeest georganiseerd. Dit keer in samenwerking met Ontmoetingsplek +punt Gentiaan. Super mooie locatie en centraal gelegen in de wijk.

Je kon je laten Schminken, Halloween Glittertattoos zetten, op het Springkussen, Marshmallows roosteren, Hamburgers eten, warme chocolademelk drinken en daarna langs de deuren om heel veel snoep op te halen in je eigengemaakte Halloween tas. Ook dit jaar was het super geslaagd. 

Halloween 2018

Het eerste halloweenfeest heeft 31 oktober 2018 plaatsgevonden. Er waren allemaal activiteiten die de kinderen konden doen, zodat ze helemaal klaar werden gemaakt om door de buurt te griezelen. Zo kon je een tas of griezelig t-shirt maken. Je kon je eng laten schminken. Ook kon je marshmallows roosteren en springen op de griezeltrampoline. Je kon een griezelige spin maken om op te eten en om je angsten te overwinnen kon je monstersnot ( slijm) maken en grabbelen in de griezelgrabbelton. Als je alle activiteiten had afgerond kreeg je een plattegrond met de huizen waar je aan kon bellen om zo veel mogelijk snoep op te halen.

Het was zo'n groot succes dat wij al besloten hebben om een tweede editie op 31 oktober 2019 te laten plaatsvinden.