Halloween 2019

Na het succes van vorige jaar organiseren wij ook dit jaar een Halloweenfeest op 31 oktober! Dit keer in samenwerking met Ontmoetingsplek +punt Gentiaan. Super mooie locatie en centraal gelegen in de wijk.

Kom je ook Schminken, Halloween Glittertattoos zetten, op het Springkussen, Marshmallows roosteren, Hamburgers eten, warme chocolademelk drinken en daarna langs de deuren om heel veel snoep op te halen in je eigengemaakte Halloween tas? Meld je dan snel aan via info@partyenschmink.nl of via onderstaand contactformulier. 

Locatie: + Punt Gentiaan aan de Gentiaanstraat 331 in Apeldoorn

Activiteiten vinden plaatst vanaf 16.00 tot 20.00. Snoep ophalen in de buurt kan ook na 20.00. 

Kosten: 5 euro per kind, inclusief eten en drinken ( Ouders gratis) 

 

Halloween 2018

De eerste editie van Halloween by Daisy heeft 31 oktober 2018 plaatsgevonden. Er waren allemaal activiteiten die de kinderen konden doen, zodat ze helemaal klaar werden gemaakt om door de buurt te griezelen. Zo kon je een tas of griezelig t-shirt maken. Je kon je eng laten schminken. Ook kon je marshmallows roosteren en springen op de griezeltrampoline. Je kon een griezelige spin maken om op te eten en om je angsten te overwinnen kon je monstersnot ( slijm) maken en grabbelen in de griezelgrabbelton. Als je alle activiteiten had afgerond kreeg je een plattegrond met de huizen waar je aan kon bellen om zo veel mogelijk snoep op te halen.

Het was zo'n groot succes dat wij al besloten hebben om een tweede editie op 31 oktober 2019 te laten plaatsvinden.