Kinderfeestjes


Wij bieden super leuke en originele kinderfeestjes aan in elk gewenst thema. Wij zullen uw kinderen entertainen met diverse activiteiten.  U geeft ons het thema en locatie door en wij regelen een onvergetelijk kinderfeest waar nog lang over nagepraat wordt. Eventueel kunnen wij ook voor een locatie zorgen. Wij kunnen een blokhutje huren op de speelweide van de kinderboerderij in Apeldoorn, vraag ons naar de mogelijkheden.

Ieder kind krijgt bij binnenkomst een activiteitenkaart en aan het eind krijgt iedereen een diploma en een verrassingszakje. Activiteiten worden aangepast aan het thema/locatie en leeftijd van de kinderen. 

 

Enkele voorbeelden van kinderfeestjes:

 

Paarden/Unicorn feestje op de kinderboerderij in Apeldoorn:

Bij binnenkomst is het blokhutje versierd met paardenslingers en ballonnen en de tafel gedekt met een paardentafelkleed en paardenbordjes en paardenbekers. We beginnen met paardenpannenkoeken maken. Nadat iedereen een mooie paardenpannenkoek heeft gemaakt en opgegeten heeft kan er lekker in de speelweide gespeeld worden en krijgt iedereen om de beurt een mooie paardenglittertattoo en kan er geschminkt worden.  Daarna gaan we met zijn alle pony rijden. Als iedereen geweest is gaan we ( echte) hoefijzers versieren, deze mogen de kinderen mee naar huis nemen.  Als je klaar bent kan er weer lekker gespeeld worden. Aan het einde gaan we een paardenspeurtocht doen en als ze deze goed uitvoeren vinden ze de verrassing. Hier zit een cadeautje in en een paardendiploma. Tussendoor kan er onbeperkt ranja gedronken worden en krijgen alle kinderen verschillende paardentraktaties. Uiteraard kunnen de activiteiten ook in een andere volgorde plaatsvinden. Hetzelfde feestje kan ook gegeven worden in een Unicorn thema. 

 

Fortnite feestje op elke gewenste locatie: 

Bij het Fortnite feestje draait alles om de Battle Royal. We gaan ons eerst voorbereiden op de Battle. Zo wordt er eerst geschminkt zodat je straks tijdens de battle niet opvalt. Ook mag je een Fortnite tattoo zetten. Daarna gaan we een t-shirt maken van Fortnite. Daarna ga je leren om met de wapens om te gaan. Want elke wapen werkt weer anders en schiet beter van dichtbij of veraf. Nadat we alles geoefend hebben gaan we buiten een mooie plek zoeken waar de Battle Royal kan beginnen. Afhankelijk van de tijd kunnen we meerdere/verschillende Battles doen.

 

Prinsessenfeestje op elk gewenste locatie: 

Bij het prinsessenfeestje gaan we alles doen om een echte prinses te worden. We gaan tiara's maken en je wordt als een echte prinses geschminkt. We gaan ook nog lekkere prinsessencakejes versieren. Ook mag je een mooie glittertattoo kiezen. Daarna gaan we de mooie prinsessenjurken aan doen en mooie foto's maken. Als iedereen een echte prinses is geworden staat er een verassing klaar. Maar helaas heeft de boze stiefzus de tas verstopt en moeten jullie bewijzen dat jullie echte prinsesjes zijn door vragen te beantwoorden en de aanwijzingen te volgen zodat jullie de tas terug kunnen vinden. In de tas zit voor elk kind een cadeautje en een prinsessen diploma.

 

Enkele voorbeelden van thema's:
- Frozen Feestje
- Angry Birds Feestje
- Star Wars Feestje
- Beach Party 
- Beautyfeestje
- Modellenfeestje
- Paarden Feestje 
- Hello Kitty Feestje
- Poezen Feestje 
- Piraten Feestje 

Elk thema is mogelijk, dus staat uw thema er niet bij, geen probleem geef het ons gewoon door en wij zullen een super leuk feestje voor u organiseren. 

 

Kosten voor een compleet kinderfeestje zijn:

5/6   Kinderen € 160,-  ( Duur ongeveer 2,5 uur)                        Uitbreiding met versiering eten/drinken + € 60,-

7/8   Kinderen € 180,-  ( Duur ongeveer 2,5 a 3 uur)                 Uitbreiding met versiering eten/drinken + € 70,-

9/10 Kinderen € 200,- ( Duur ongeveer 3 uur)                            Uitbreiding met versiering eten/drinken + € 80,-

 

Als u kiest voor een compleet kinderfeestje met uitbreiding met eten/drinken en versiering dan hoeft u zelf niets meer te regelen, aan alles is gedacht.  Alles wordt versierd in het thema. De tafel wordt gedekt. We gaan pannenkoeken eten, cakes versieren, tussendoor is er tijd voor wat lekkers en er mag onbeperkt ranja gedronken worden. Aan het eind krijgt iedereen ook nog een verrassing mee. 

Uiteraard kunt u er voor kiezen om zelf voor het eten/drinken en versiering te zorgen. 

 

Kiest u voor onze locatie op de kinderboerderij in Apeldoorn dan komt er € 10,- kosten bij voor het huren van de blokhut. 

Op de kinderboerderij is er ook de mogelijkheid voor het rijden op een pony voor € 0,50 per kind. 

 

Buiten Apeldoorn worden reiskosten in rekening gebracht. 

Heeft u nog vragen neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier, wij helpen u graag. 

 

 

Activiteitenkaart Paarden feestje: 

Hoefijzer en paardendiploma:

Activiteitenkaart Fortnite feestje:

Wapens voor de Batlle Royal: 

Voorbeeld Feesttafel Fortnite:

Speelweide kinderboerderij:

Ponyrijden: